• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Amigos Zoersel trekt zich na dit seizoen terug uit betaald volleybal

  Amigos Zoersel trekt zich na het huidige seizoen terug uit het betaalde volleybal. De club heeft zowel bij de mannen als de vrouwen een team in de hoogste afdeling.

  "Na enkele moeilijke maanden van hard werk achter de schermen dienen wij als bestuur mee te delen dat Amigos volgend seizoen geen betalend volleybal meer zal aanbieden in de Arena", laat de club weten op haar website.

   

  "Door het afhaken van enkele belangrijke sponsors en de hoge eisen in de Liga Heren-competitie kunnen wij dit financieel niet meer verantwoorden tegenover de talrijke andere ploegen van onze traditieclub."

   

  Hoe het nu precies voortgaat met de eerste ploeg bij mannen en vrouwen, is nog niet helemaal duidelijk. Amigos laat weten hierover weldra met meer info te komen, en blijft ondertussen inzetten op zijn jeugdopleiding. "Het sportieve plaatje van onze eerste ploegen Heren en Dames zal de komende weken een nieuwe identiteit krijgen", klinkt het.

   

  "Wij hopen op de verdere steun van al onze leden, sponsors en supporters om deze grote Amigos-Familie een club voor iedereen te laten blijven en waar onze kwalitatieve jeugdwerking, ondersteund door een ervaren trainersomkadering, centraal zal blijven staan."