• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Genk wil alle neuzen in één richting: "Tijd om clubgeschiedenis te schrijven"

  Genk probeert de supporters gerust te stellen: "We zoeken een oplossing."

  Competitieleider Genk wil na enkele woelige weken zich weer volop richten op de titelstrijd. "Supporters, we beleven hoogdagen. Gedaan dus met afleiding, geen tijd meer voor soaps", klinkt het in een statement.

  KRC Genk is aan een indrukwekkend seizoen bezig, maar door een opeenstapeling van slecht nieuws pakken er toch donkere wolken samen boven de Luminus Arena: de transfersoap rond Pozuelo, het zwarte geld van Peter Maes, de ontgoocheling in de Europa League...

   

  In een statement op de clubwebsite probeert Genk weer alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. "We beleven bewogen dagen", klinkt het. "Er gebeurt heel wat langs de zijlijn, zoals de transfer van Pozuelo. Weet dat we voor een oplossing zorgen en jullie hiervan op de hoogte houden."

   

  "We beleven historische dagen. We staan 8 punten los op kop in de Jupiler Pro League met nog maar 3 speeldagen te gaan (...) Wat een seizoen, het beste dat we al op de mat brachten in 30 jaar clubgeschiedenis."

   

  "Supporters, we beleven hoogdagen. Gedaan dus met afleiding, geen tijd meer voor soaps (...) Iedereen achter de hele ploeg dus. Play-off I komt eraan en wij doe mee voor de prijzen. Nu is het tijd om te vege(n) en om te tonen dat we samen Genk zijn. Nu is het moment om clubgeschiedenis te schrijven."

  Lees hier het volledige statement: