• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar laat zich 10 dagen verzorgen in Brazilië

  PSG-vedette Neymar gaat een nieuwe fase in zijn herstel in. De 

  De Braziliaanse aanvaller, die weer last heeft van zijn middenvoetsbeentje, vertrekt vandaag naar zijn thuisland voor een speciale therapie.

  De 26-jarige Neymar haalde vorig jaar maar net het WK, nadat hij in 3 maanden aan de kant gestaan had met een gebroken middenvoetsbeentje. Eind januari in de bekermatch tegen Straatsburg blesseerde de nummer 10 zich op dezelfde plaats. Het verdict: 10 weken onbeschikbaarheid.

   

  Een resem dokters besliste niet te opereren, de topspits revalideert volop in Frankrijk, maar trekt nu ook 10 dagen naar Brazilië. Een lid van de medische staf van PSG gaat mee om Neymar te begeleiden bij de speciale behandeling.

   

  Als alles volgens plan verloopt, kan PSG hem weer opstellen in de kwartfinales van de Champions League. Zonder hun Braziliaan wonnen de Parijzenaars met 0-2 van Manchester United in de heenmatch van de 1/8e finales. Op 6 maart is de return in Frankrijk.