• home
 • video
 • pas verschenen

  "Pozuelo kan "win for life" kiezen of zich onsterfelijk maken in Genk"

  Alejandro Pozuelo was alvast nog aanwezig op training.

  De transfer van Alejandro Pozuelo kan vandaag in een stroomversnelling komen, maar volgens ex-Genk-coach Ronny van Geneugden blijft de Spanjaard beter tot het einde van het seizoen. "Hij kan kampioen worden en door de grote poort vertrekken."

  Het bestuur van Toronto FC zakt vandaag af naar Genk om Pozuelo los te peuteren. De Spanjaard wil ingaan op de aanbieding van de Canadezen, maar Genk wil Pozuelo aan zijn belofte houden om tot het einde van het seizoen te blijven. Hij was vandaag alvast nog aanwezig op de training.

   

  Volgens ex-Genk-coach Ronny van Geneugden, die momenteel als bondscoach van Malawi in België vertoeft voor enkele oefenwedstrijden, blijft Pozuelo beter tot het einde van het seizoen. "Pozuelo kan een "win for life" in het kwadraat ondertekenen of hij kan zich onsterfelijk maken bij een club, waar hij zijn hele leven als een god ontvangen zal worden.

   

  "Als ik Pozuelo was, zou ik voor dat tweede kiezen: kampioen worden en door de grote poort vertrekken. Maar ik denk dat zijn makelaar daar allicht anders over zal denken. Het is niet dat hij met zijn maandwedde bij Genk maar net zijn boterham kan betalen, hé. Hij heeft een goed contract gekregen bij Genk, waar hij de kans heeft gekregen om topvoetballer te worden. Verlaat de club dan door de grote poort."

   

  "Ook voor de club moet er dringend duidelijkheid komen, want zelfs in de supportersvakken stijgt de spanning. Er moet kleur worden bekend."

  Pozuelo in actie op training: