Spandoek van Genk-fans tegen Pozuelo: "Geen plaats voor valse kapiteinen"

  Een aantal Genkse fans heeft het gehad met Pozuelo.

  Verhuist Alejandro Pozuelo naar Toronto of blijft hij in Genk? Voor een aantal Genkse fans is de maat vol, zo bleek uit een spandoek voor het duel tussen Club Brugge en Racing in het Jan Breydelstadion.

  De mogelijke transfer van Pozuelo naar Toronto dreigt een slechte soap te worden. De Spaanse smaakmaker van Genk schermt met een clausule in zijn contract dat hij Genk mag verlaten voor een bepaalde som, in Genk zeggen ze dat Pozuelo zich tot het einde van het seizoen aan de club gebonden heeft.

   

  De meningen over de houding van Pozuelo, die tot voor zijn transferitis aanvoerder was, zijn verdeeld. Sommigen gunnen hem zijn transfer, anderen vinden dat hij in Genk moet blijven en nog anderen zeggen dat hij met zo'n ingesteldheid maar beter kan vertrekken.

   

  Voor de topper tussen Club Brugge en RC Genk zondagnamiddag liet een aantal Genkse fans alvast weten niet gediend te zijn met de attitude van Pozuelo. De supporters hielden vier spandoekrepen omhoog met daarop deze boodschap: "In Genk geen plaats voor valse kapiteinen. Glorie voor zij die strijden tot het einde."

   

  Pozuelo begon in Brugge op de bank, maar mocht na de rust invallen. Club-aanvoerder Ruud Vormer onderkende na de wedstrijd het belang van Pozuelo voor Genk. "Je weet dat die jongen (Pozuelo dus, red) heel goed is. Dat zag je ook in de tweede helft. Ik denk dat Genk die jongen wel mist, daar moeten we eerlijk in zijn."

  Pozuelo begon in Brugge op de bank, maar mocht na de rust invallen: