• home
 • video
 • pas verschenen

  Young beukt ex-ploegmaat Di Maria de hekken in

  Ashley Young ramt Angel Di Maria over de lijn.

  In het voetbal slaan de stoppen soms door bij een speler. Vraag het maar aan Ashley Young. De verdediger van Manchester United gaf PSG-aanvaller Angel Di Maria gisteravond een venijnige duw.

  Manchester United kreeg gisteravond Paris Saint-Germain op bezoek in de 1/8e finales van de Champions League. Op het einde van de eerste helft had Ashley Young van het terrein moeten vliegen, nadat hij zijn voormalige ploegmaat Angel Di Maria een smerige duw had gegeven langs de zijlijn. De PSG-aanvaller knalde van het terrein de hekken in.

   

  De scheidsrechter had Young een tweede keer op de bon moeten slingeren, maar de Italiaan Orsato hield zijn kaarten deze keer op zak. 10 minuten eerder had hij de verdediger al bekeurd voor een fout op de ontsnapte Mbappé.

   

  Di Maria speelde een seizoen voor Manchester United (in 2014-2015), maar onder coach Louis van Gaal werd dat geen succes. Daarna verkastte de Argentijnse international voor meer dan 60 miljoen euro naar Parijs. Op Old Trafford was boegeroep gisteravond zijn deel.

  De vuile fout op Di Maria in beeld:

  Young geeft Di Maria een duw.

  Di Maria valt naast het terrein.

  Recht de hekken in.

  Di Maria verbijt de pijn.

  Marquinhos (m) komt Young (r) de les spellen.

  Di Maria kan wel voort.

  Wat komt De Gea Di Maria zeggen (in het Spaans)?

  Champions League: 1/8e finales (heen)

  einde
  02