• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Nainggolan na beslissende assist: "Een pact gesloten met Inter"

  Nainggolan speelde zich gisteren in de kijker bij Inter.

  Nainggolan speelde zich gisteren in de kijker bij Inter.

  Radja Nainggolan was gisteren van goudwaarde voor Inter. Met een knappe assist hielp hij zijn team aan een 0-1 zege tegen Parma. "Ik wil iets terugdoen voor iedereen die in mij is blijven geloven", vertelde onze landgenoot na afloop.

  Nainggolan: "Inter betekent veel voor mij"

  Na een turbulent 2018 is Radja Nainggolan met goede voornemens begonnen aan het nieuwe jaar. Dankzij een nieuw dieet zou de Inter-Belg 4 kilogram lichter staan.

   

  "De eerste maanden van het seizoen was ik nooit 100 procent", zei Nainggolan aan Sky Sports Italia. "Er waren wat problemen die niets te maken hadden met voetbal."

   

  "Maar ik heb nu een pact gesloten met Inter. De details blijven in de kleedkamer. Inter betekent veel voor mij. En ik wil iets terugdoen voor iedereen die in mij is blijven geloven."

  "We mogen niet denken dat we door de slechte periode zijn"

  Gisteren bewees Nainggolan tegen Parma dat hij weer op de goede weg is. Met een knappe run bood hij Lautaro Martinez de winning goal aan op een schoteltje. Dat was 10 minuten voor tijd.


  "We hadden wel verwacht dat het een lastige match zou worden in Parma", vertelde Nainggolan, die met Inter de laatste weken 0 op 6 pakte tegen Torino en Bologna en uitgeschakeld werd in de Coppa Italia.

   

  "Maar we mogen nu niet denken dat we de slechte periode overwonnen hebben. We moeten blijven strijden, want het seizoen is nog lang. Er staat een pak teams vlak achter ons."

   

  "Nu moeten we ons deze week focussen op de Europa League. Donderdag spelen we in de 1/8e finales tegen Rapid Wien. De Europa League is een groot doel voor ons."

  Bekijk de knappe assist van Nainggolan