• home
 • video
 • pas verschenen

  LeBron James mag weer samenspelen met Irving en Wade in All Star Game

  Teamkapiteins LeBron James en Giannis Antekokounmpo hebben vannacht live op TNT-televisie hun selecties samengesteld voor de All Star Game van 17 februari in Charlotte.

  James en Antekokounmpo kregen van het publiek de meeste stemmen achter hun naam en mochten zo elk een team van 5 basisspelers en 8 wisselspelers kiezen. Sinds vorig jaar is het onderscheid weggevallen tussen een team van de Eastern Conference en een van de Western Conference. De twee kunnen kiezen uit spelerslijsten gekozen door publiek, pers, spelers en trainers.

   

  De droom van "King James" kwam uit: hij kan weer met Kyrie Irving samenspelen, zijn ex-teammaat bij Cleveland. James koos nochtans als eerste voor Kevin Durant, een van de 3 Warriors, daarna was het de beurt aan Irving. In 2016 pakte James met de spelverdeler de titel voor Cleveland, waarna Irving ietwat gefrustreerd in 2017 richting Boston trok. Ook vorig jaar koos James voor Irving.

   

  James haalde ook zijn goeie vriend Dwyane Wade in huis. De NBA nodigde Wade speciaal uit om het einde van zijn carrière te vieren. MVP James Harden (Houston) en Anthony Davis (New Orleans) spelen eveneens voor de Lakers-vedette. Davis wordt wellicht James' toekomstige ploegmaat in LA.

   

  Antekokounmpo (Milwaukee) kwam ook tot een pittige basisvijf met Stephen Curry, Joël Embiid, Paul George en Kemba Walker.

  Herbeleef de All Star Draft door James en Antetokounmpo:

  De 2 teams: