• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Lokeren over overname: "Niet meer dan verkennend gesprek"

  Lokeren

  Zet Roger Lambrecht straks een stap opzij bij Lokeren?

  Nu Lokeren het sportief moeilijk heeft, wordt er steeds nadrukkelijker werk gemaakt van een overname van de club. "Voorzitter Lambrecht is bereid mee te werken aan eender welk project dat een nieuw elan bezorgt aan de club."

  Het is geen geheim dat voorzitter Roger Lambrecht Lokeren van de hand wil doen en sinds een paar dagen is het ook geen geheim meer dat Joris Van der Gucht kandidaat nummer 1 is om de club over te nemen.

   

  "De sportieve toestand van Lokeren is momenteel niet rooskleurig, maar dit kan wel leiden tot een stroomversnelling in het overnamedossier", lezen we in een mededeling van de club.

   

  Lokeren geeft toe dat er al contact geweest is met "een ondernemer uit Lokeren met een hart voor de club". "Maar meer dan een verkennend gesprek kan dit niet genoemd worden."

   

  "De club hoopt snel op een nieuw contact met deze en/of andere partijen. Hoe dan ook is voorzitter Lambrecht meer dan ooit bereid om mee te werken aan eender welk project dat een nieuw elan bezorgt aan de club."

  De sportieve toestand kan leiden tot een stroomversnelling in het overnamedossier