• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanthourenhout naar ziekenhuis voor voedselvergiftiging en mist Hoogerheide

  Michael Vanthourenhout komt morgen niet in actie in Hoogerheide.

  Na de zege van Kevin Pauwels in de Kasteelcross kreeg Marlux-Bingoal toch nog slecht nieuws. Kopman Michael Vanthourenhout werd naar het ziekenhuis gebracht voor een voedselvergiftiging en mist de wereldbekercross in Hoogerheide.

  Michael Vanthourenhout werd onwel tijdens de parcoursverkenning in Hoogerheide. Hij had een allergische reactie op iets uit zijn voeding en werd naar het ziekenhuis gebracht. 

   

  Ondertussen is Vanthourenhout alweer terug op het hotel van de ploeg, maar voor de zekerheid slaat hij de laatste manche van de wereldbeker, morgen in Hoogerheide, over. Het WK komt niet in gevaar voor de West-Vlaming.

  Tweets: