• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht stuurt Vranjes naar de B-kern

  " "

  De Bosnische verdediger kwam in de zomer voor 3,2 miljoen van AEK Athene.

  Ognjen Vranjes, de Bosnische verdediger van Anderlecht, mag niet meer meetrainen met de A-kern. Na heel wat extrasportieve incidenten stuurt de club aan op een vertrek van de excentrieke verdediger.

  Eergisteren bevestigde sportief directeur Michael Verschueren dat een transfer de beste oplossing is. "Bij Vranjes heeft het niet zoveel met de kwaliteiten van de speler te maken, maar wel met de extrasportieve redenen."

   

  Vandaag bevestigde de club dat Vranjes naar de B-kern is gestuurd. "Hij moet met de U21 meetrainen", aldus woordvoerster Marie Verbeke.

   

  Anderlecht heeft niet veel plezier beleefd aan de 29-jarige centrale verdediger, die in de zomer voor 3,2 miljoen euro van AEK Athene kwam. Op het veld kon hij nog niet overtuigen en hij kwam ook naast het veld in opspraak, omdat hij hooligans die een brandbom gooiden steunde, door een controversiële tattoo en een Servische zangeres beschuldigde hem van stalking en doodsbedreigingen.

   

  Anderlecht hoopt een groot deel van de transfersom te recupereren, maar voorlopig is er nog geen concrete interesse voor de speler, die in het Vanden Stockstadion nog tot 2022 onder contract ligt.