• home
 • video
 • pas verschenen

  Onervaren Siewert moet Huddersfield in Premier League houden

  Jan Siewert is de nieuwe trainer van Huddersfield Town. Hij volgt David Wagner op. Voor de 36-jarige Siewert wordt het zijn eerste club als hoofdcoach bij een A-ploeg. Hij moet de club van de degradatie proberen te redden.

  Huddersfield Town, de club van Laurent Depoitre en Isaac Mbenza, draait een dramatisch seizoen in de Premier League. Na 23 speeldagen heeft de club amper 11 punten en staat Huddersfield zo laatste op meer dan 10 punten van een veilige plaats.

   

  David Wagner moest op 14 januari inpakken en zijn opvolger is een andere Duitser. Jan Siewert neemt over. Een relatief onbekende naam want voor Siewert wordt het pas zijn eerste opdracht als hoofdcoach van een eerste ploeg.

   

  Tot voor kort was hij aan de slag als trainer van het tweede elftal van Borussia Dortmund. Dat was ook de job van ex-coach Wagner voor hij naar Huddersfield trok. Siewert heeft ook als assistent gewert bij Bochum. Hij tekent een contract tot midden 2021.

  Siewert stelt zichzelf voor in een video