• home
 • video
 • pas verschenen

  "Spijt dat ik De Sutter liet gaan? Zeker niet. Alleen dat ik hem zoveel moest uitbetalen"

  Roger Lambrecht schiet met scherp naar Tom De Sutter.

  Roger Lambrecht schiet met scherp naar Tom De Sutter.

  Tom De Sutter maakte zondag in zijn competitiedebuut voor KV Oostende meteen een doelpunt. Een journalist wilde vanmiddag van Lokeren-voorzitter Lambrecht weten welk gevoel hij daarbij heeft.

  Tom De Sutter en Lokeren gingen in de zomer na twee tegenvallende seizoenen uit elkaar. Roger Lambrecht had het niet zo begrepen op de spits en was De Sutter liever kwijt dan rijk.

   

  Zondagavond maakte De Sutter na een stageperiode zijn debuut voor KV Oostende. KVO-coach Gert Verheyen posteerde De Sutter tegen Moeskroen meteen in de basis-11 en die bedankte prompt met de 0-1.

   

  "Heb je er geen spijt van dat je De Sutter laten gaan hebt?", vroeg een journalist vanmiddag terloops tijdens de presentatie van Glen De Boeck aan Roger Lambrecht.

   

  Lambrecht antwoordde op zijn bekende manier: "Neen, zeker niet. Zeker niet. Het is niet omdat hij één doelpunt maakt..."

   

  "Voor de rest heb ik hem ook niet gezien, hoor. Hij heeft bij ons 1,5 jaar de tijd gehad. Ik heb er geen moment spijt van dat we hem laten gaan hebben."

   

  "Waar ik wél spijt van heb, is dat ik hem zoveel heb moeten uitbetalen. Dat is iets anders. Daar heb ik heel veel spijt van."

  De uithaal van Lambrecht naar De Sutter: