• home
 • video
 • pas verschenen

  Slechte timing: Fellaini is 3 tot 4 weken buiten strijd

  Marouane Fellaini.

  Marouane Fellaini.

  Rode Duivel Marouane Fellaini heeft een kuitblessure opgelopen die hem enkele weken aan de kant zal houden. De blessure is slecht nieuws in zijn zoektocht naar meer speelminuten of een transfer.

  Het was interimtrainer Ole Gunnar Solskjaer die het nieuws over de blessure van Fellaini bekendmaakte in aanloop naar de competitiematch tegen Brighton. Door de blessure zou Manchester United drie tot vier weken geen beroep kunnen doen op de Belg. 

   

  Voor Fellaini zelf is de timing uiterst ongelukkig. Sinds het aantreden van Solskjaer krijgt hij nog nauwelijks speelminuten. Hij lijkt niet in de bovenste schuif te liggen voor de spelopvatting van de Noor en zal zich de komende periode ook niet in zijn gunst kunnen voetballen.

   

  De laatste dagen groeiden de geruchten over een transfer deze winter voor Fellaini. AC Milan, Fenerbahçe en ook China worden genoemd als mogelijke bestemmingen. Deze blessure zou geïnteresseerde clubs wel eens van idee kunnen doen veranderen.