Batshuayi op de wip bij Valencia? "Onderhandelen met meerdere clubs"

  Batshuayi brak nog geen potten bij Valencia.

  Het avontuur van Michy Batshuayi (25) bij de Spaanse eersteklasser Valencia zit er na amper een half seizoen al bijna op. Valencia-directeur Mateu Alemany bevestigde vandaag dat zijn club "zoekt naar een oplossing" voor de huurling van Chelsea.

  "Situatie is duidelijk en speler is op de hoogte"

  Batshuayi wordt door de Engelse topclub Chelsea verhuurd aan Valencia tot het einde van dit seizoen. Halverwege lijkt er aan de overeenkomst tussen de twee clubs al een einde te komen.

   

  "We onderhandelen momenteel met meerdere clubs, hopelijk volgt er de komende uren of dagen een oplossing", bekende Valencia-directeur Mateu Alemany vandaag tijdens een persmoment. "De situatie is duidelijk en de speler is hiervan ook op de hoogte."

   

  Batshuayi speelde 23 wedstrijden voor Valencia. Daarin vond hij amper 3 keer de weg naar het doel.