Tottenham speelt nog minstens tot eind februari op Wembley

  Alderweireld en co blijven nog even op Wembley spelen.

  De opening van het nieuwe White Hart Lane loopt opnieuw vertraging op. De clubleiding verontschuldigt zich daarover bij de supporters.

  Tottenham hoopte in eerste instantie in september al in het nieuwe White Harte Lane te kunnen spelen, maar veiligheidsproblemen leidden tot enkele maanden vertraging.

   

  De wedstrijd van afgelopen zondag tegen Manchester United werd eerder aangekondigd als het laatste duel op tijdelijke uitvalsbasis Wembley, maar na een update van de aannemers is de opening opnieuw uitgesteld.     

   

  Sterke man Daniel Levy verontschuldigt zich op de website van de Spurs tegenover de fans. Hij belooft de komende 2-3 weken een nieuwe update te geven met meer informatie.     

   

  Door het uitstel van de opening zullen de competitiewedstrijden van Tottenham tegen Watford (30 januari), Newcastle (2 februari) en Leicester (10 februari) dus ook op Wembley plaatsvinden.

   

  Dat geldt ook voor de heenwedstrijd van de 1/8e finales in de Champions League tegen Borussia Dortmund (13 februari).   

   

  Tottenham speelt sinds het begin van het seizoen 2016-2017 al zijn Europese wedstrijden op Wembley. Vorig seizoen verhuisde het - in afwachting van van het nieuwe White Harte Lane - ook voor zijn andere wedstrijden naar het nationale stadion in Londen.

  Een beeld van het nieuwe stadion (in december):