Superprof Mignolet krijgt beloning van Klopp: "Zeker dat hij zich zal tonen"

  Klopp tussen zijn 2 doelmannen, Alisson en Mignolet.

  Simon Mignolet zal maandag tussen de palen staan bij Liverpool voor de bekermatch tegen Wolverhampton. "Ik kan een boek schrijven over alles wat hij goed doet", zwaait zijn trainer met lof.

  De match tussen Liverpool en Wolverhampton is een van de aantrekkelijkste affiches in de 3e ronde van de FA Cup. Jürgen Klopp heeft nu al aangekondigd dat Simon Mignolet nog eens zijn kans zal krijgen in doel.

   

  "Ik ben heel tevreden dat hij nog eens zal spelen", zegt Klopp. "In een moeilijke match dan nog. Ik ben er vrij zeker van dat hij zich zal kunnen tonen."

   

  Mignolet moet zich dit seizoen schikken met een rol als 2e doelman achter Alisson, maar dat deed hij zonder mopperen. "Ik kan een boek schrijven over alles wat hij goed doet", is zijn trainer lyrisch.

   

  "Zo houdt hij het niveau op training erg hoog. Ik weet niet of iemand de opwarming heeft gezien van onze matchen tegen Manchester City. Hij pakte toen uit met 7 à 8 ongelooflijke saves. Daar was ik eigenlijk niet zo blij mee. "Geef de spelers wat vertrouwen", dacht ik. Maar hij pakte alles. Dat is Simon. Een fantastische prof."