Mayweather krijgt Japanse kickbokser al na 2 minuten klein

  Mayweather verdient met de kamp 9 miljoen dollar.

  Floyd "Money" Mayweather is maar heel kort teruggekeerd uit zijn bokspensioen. De excentrieke Amerikaan had tijdens een exhibitiekamp amper 2 minuten nodig om de Japanse kickbokser Tenshin Nasukawa op de knieën te krijgen.

  Voor de ogen van een pak Japanse fans mepte Mayweather (41) de 20-jarige Nasukawa tijdens de 1e ronde al 3 keer tegen het canvas. Na 2 minuten moest de Japanner zich al gewonnen geven. Hij barstte in tranen uit.

   

  Normaal gezien stonden er 3 rondes van 3 minuten op het programma. Maar Mayweather zal zich zijn kort uitstapje naar Japan niet beklaagd hebben. 

   

  "Als ik je nu eens zou zeggen dat ik voor 9 minuten sparren 9 miljoen dollar krijg. Dan zou je toch hetzelfde doen?", schreef Mayweather voor de kamp op Instagram. "Ik noem het een een wandeling van 9 minuten." Het werd er uiteindelijk een van 2 minuten.

   

  Vorig jaar kwam de ongeslagn Mayweather (50 zeges in 50 bokskampen) al eens uit zijn bokspensioen om de Ierse kooivechter Connor McGregor te verslaan. "Money" Mayweather streek toen 300 miljoen dollar op.

  Foto's van de exhibitiekamp