• home
 • video
 • pas verschenen

  Vrede op Aarde lacht met Extra Time: "Het zit niet in mijn tafel"

  Sven de Leijer blikt in deze kerst- en eindejaarsperiode in Vrede op Aarde eigenzinnig en met meer dan een grappige noot terug op het voorbij tv-jaar. Met Jan Mulder te gast mocht Extra Time daarbij niet ontbreken met als climax de "analyse van de voetbalanalyse in Extra Extra Time Time".

  De Leijer blikte in een gesprek met Mulder, Kat Kerkhofs, de vrouw van Rode Duivel Dries Mertens, en minister van Sport Philippe Muyters geamuseerd terug op het gebruik van de tafel door Frank Raes en ging daarna zelf aan de tafel zitten met zijn chaletvrienden in de Ardennen.

   

  De Leijer: "Extra Time is een programma waar alleen maar over voetbal wordt gepraat. Ik heb iets nieuws uitgeprobeerd, namelijk een programma waarin alleen over Extra Time gepraat wordt. Het is een voetbalanalyseanalyseprogramma waarin wordt teruggeblikt op het voetbalanalyseprogrammajaar."

   

  Stand-upcomedian Bart Cannaerts, journaliste Annemie Struyf, koerskenner José De Cauwer en professor Rik Torfs dragen hun steentje bij.