• home
 • video
 • pas verschenen

  CEO Inter: "Nainggolan weg in januari? Absoluut niet"

  Radja Nainggolan.

  Kopzorgen voor Nainggolan bij Inter.

  De transfer van Radja Nainggolan (30) naar Inter is vooralsnog geen sprookje. De middenvelder werd onlangs geschorst door zijn club en volgens La Gazzetta dello Sport zou Inter Nainggolan naar China willen verpatsen. Klopt niet, zegt CEO Giuseppe Marotta.

  Inter voetbalde vanavond tegen Napoli, maar Radja Nainggolan zat nog altijd niet in de selectie. Hij werd aan de kant geschoven om "disciplinaire redenen", maar bij Inter wuiven ze het Chinese transfergerucht weg dat La Gazzetta dello Sport vandaag lanceerde.

   

  "Nainggolan was vandaag in het stadion en heeft de match in de tribunes gevolgd. Dat bewijst zijn toewijding voor deze club en zijn respect voor de coach, de ploeg en de fans", argumenteerde CEO Beppe Marotta bij Sky Sport Italia.

   

  "Ik denk niet dat Nainggolan in januari op de transfermarkt te vinden zal zijn. Absoluut niet. Er zijn gewoon regels, rechten en plichten in onze ploeg. Wie zondigt, moet daarvoor een prijs betalen."

   

  "Maar wanneer de trainer hem weer opneemt, is alles vergeten en dan moeten wij er alles aan doen om hem zo goed mogelijk te laten presteren."