• home
 • video
 • pas verschenen

  Gezien in Extra Time: "Speelvogel" Kylian Hazard, de VAR bij Club, Genkse trein en de weddenschap van De fauw

  Kylian Hazard, de afgekeurde goal van Club en de panenka van De fauw.

  In Extra Time kwamen weer heel wat verschillende onderwerpen aan bod. Marc Degryse, Mo Messoudi, Peter Vandenbempt, Filip Joos en Frank Raes hadden het onder meer over Kylian Hazard, de VAR, Genk en een panenka.

  Messoudi: "Schrik van Kylian Hazard, was een speelvogel"

  Het panel van Extra Time was onder de indruk van de prestatie van Kylian Hazard tegen Anderlecht. "Hij deed het zoals zijn broer Eden", zegt Marc Degryse. "Snel handelen: hij heeft snelle voetjes." Mo Messoudi is wel beetje verrast. "Ik had dit nooit gedacht, ik kijk ervan op. Ik ken hem als een speelvogel op training bij Zulte Waregem. Hij lijkt als speler het meest op zijn broer Eden."

  Degryse: "Afgekeurde goal van Club? Geen clear error"

  Club Brugge scoorde wel in Kortrijk, maar het doelpunt werd afgekeurd na tussenkomst van de VAR. "Voor mij is dit niet voldoende voor de VAR om in te grijpen", zegt Degryse. Peter Vandenbempt sluit zich daarbij aan, maar Filip Joos is het er niet mee eens.

  Stand laatste 6 speeldagen: Club Brugge staat onderaan

  Moment van Marc Degryse: "De Genkse trein"

  Voor zijn moment koos Marc Degryse voor RC Genk. "Mijn moment is de trein die Genk is: zowel in de Belgische beker, competitie of de Europa League. Ze hebben nu al 33 wedstrijden gespeeld. De kern is zo breed: wie er ook in de ploeg komt, die doet het goed. En wie op de bank zit, blijft rustig. Trainer Philippe Clement levert geweldig werk."

  Panenka van De fauw: "Dat is een weddenschap"

  Het was een opvallend moment zondag in Standard-Zulte Waregem. Bij 4-0 achter kiest Davy De fauw voor een panenka bij een strafschop. 

   

  • Messoudi: "Ik had dat van De Fauw nooit verwacht."
  • Degryse: "Maar waarom doet hij dat?"
  • Joos: "Dat is voor een weddenschap, hij heeft 5 bakken bier gewonnen."