• home
 • video
 • pas verschenen

  Bizar: commentator negeert match en vertelt anekdotes en poëzie

  Eurosport-commentator Frank Kramer heeft zaterdagnacht voor een opmerkelijk optreden gezorgd tijdens de MLS-finale. In zijn laatste wedstrijd als verslaggever vertelde hij anekdotes, droeg hij gedichten voor en zong hij zelfs een liedje. Aan de match zelf maakte hij nauwelijks een woord vuil.

  De laatste wedstrijd van Frank Kramer zal nog lang bijblijven bij de kijkers van Eurosport. Die konden hun oren niet geloven toen ze het commentaar hoorden bij de MLS-finale tussen Atlanta en Portland. Kramer repte met geen woord over de wedstrijd, zelfs niet toen er gescoord werd.

   

  Eurosport excuseerde zich na afloop op Twitter: "Frank had gister z'n laatste uitzending en was duidelijk met van alles bezig behalve met zijn laatste wedstrijd! Ook wij hadden deze laatste keer anders voor ogen gehad en daarom onze oprechte excuses."

   

  Voor de kijkers hoefden die excuses niet, want op Twitter bleek dat ze wel pap lustten van het hilarische commentaar.