• home
 • video
 • pas verschenen

  Schrijf je in voor de E-Sporza XmasCup en speel Rocket League of FIFA 19

  0 / 0

  Ben je steengoed in Rocket League of FIFA? Bewijs het dan tegenover de rest van het land en neem deel aan onze XmasCup. Maak kan op een VIP-behandeling tijdens een Europese match van Racing Genk of een VIP - ticket voor Spa Francorchamps.

  Sporza XmasCup

  In dit toernooi zijn er 2 qualifiers voor Rocket League en 2 qualifiers voor FIFA 19. Je strijdt om een plaats in de finale die plaatsvindt op 15 en 16 december.  Waar je in FIFA 19 op een normale manier tegen elkaar voetbalt, doe je dat in Rocket League met een auto. Een wedstrijd wordt gespeeld in een kooi en duurt 5 minuten.

   

  Deelnemen is gratis. Desondanks zijn er wel mooie prijzen. Maar je doet het toch vooral voor de eer, niet?

  Schrijf je in

  Heb je zin gekregen? Schrijf je dan hier in: https://xmascup.sporza.be

   

  Doe het snel, want de eerste qualifiers beginnen op 5 en 6 december.