• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk doet geste: fans mogen gratis binnen in bekerduel op Charleroi

  fans Genk

  Krijgt Genk zijn vak gevuld in Charleroi?

  Racing Genk heeft 1.000 tickets gekregen voor de 1/8e finale bij Charleroi. Omdat het vreest dat niet iedereen happig is om op een weekdag naar Henegouwen te trekken, deelt het die tickets gratis uit.

  Volgende week woensdag vechten Charleroi en Genk in het Stade du Pays de Charleroi om een ticketje voor de kwartfinales van de beker. Genk hoopt massaal aangemoedigd te worden, maar vreest dat weinig fans hebben om op een weekdag zo ver te rijden.

   

  "Het is geen evidente verplaatsing en we hebben een zeer drukke speelkalender", stelt Genk. "We willen de 1.000 plaatsen die we krijgen toch vullen. Onze supportersclubs zorgen voor de bussen en de coördinatie, Genk betaalt de tickets!"