• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku en Fellaini zijn speelklaar bij Manchester United

  " "

  Romelu Lukaku en Marouane Fellaini ontbraken in de interlands met België.

  Manchester United kan morgen/zaterdag voor de competitiematch in eigen huis tegen Crystal Palace rekenen op Romelu Lukaku en Marouane Fellaini. De twee ontbraken door lichamelijk leed bij de voorbije interlands van de Belgen. 

  José Mourinho bracht op de persconferentie daags voor de match het goeie nieuws. De twee zijn speelklaar, al bouwt Mourinho voor Lukaku nog wat voorzichtigheid in: "Lukaku is klaar. Ik zou zeggen dat er een klein risico is, maar hij is klaar."

   

  Lukaku werd opgeroepen door Roberto Martinez voor de duels tegen IJsland en Zwitserland, maar haakte 2 keer af met hamstringproblemen. Fellaini zat op zijn vraag niet in de selectie. De middenvelder, die sukkelde met een ontstoken pees in zijn lies, verkoos aan zijn herstel te werken.

   

  Ook de vraagtekens achter de namen van Pogba, Martial en Rashford zijn weggewerkt, aldus een tevreden Mourinho. Die drie kunnen morgen ook in actie komen. United staat na 12 speeldagen 8e in de Premier League met 20 punten, 12 minder dan leider en stadsrivaal City.