• home
 • video
 • pas verschenen

  Fellaini verkoos revalidatie boven Duivels: "Ik werk hard om fit te worden"

  Fellaini lijkt weer fit voor de dienst.

  Marouane Fellaini (31) werd door Roberto Martinez niet opgeroepen voor de Nations League-wedstrijden tegen IJsland en Zwitserland. Op de site van United lijkt de Rode Duivel aan te geven dat hij zelf zijn kat stuurde naar de nationale ploeg. "Ik heb hard gewerkt", stelt Fellaini.

  Marouane Fellaini werd door Roberto Martinez niet geselecteerd voor beide interlands. Fellaini zou niet fit geweest zijn, maar twee dagen na de bekendmaking van de selectie speelde de middenvelder wel de volledige derby tegen Manchester City.

   

  "Marouane moest door omstandigheden spelen en hij heeft dat geweldig gedaan. Dat was voor ons prima nieuws. We hebben vrijdag beslist met de info die we toen hadden. Dat was de beste beslissing. Maar het kan dat een speler zich twee dagen later al veel beter voelt. Daar is niets vreemds aan. Het is goed om te weten dat hij bijna weer volledig fit is", vertelde Martinez vorige week op een van zijn persbabbels.

   

  "Marouane Fellaini geeft toe dat hij de interlandbreak gebruikt heeft om te revalideren met het drukke schema van United in het vooruitzicht", schrijft United op zijn website. "De middenvelder koos ervoor om niet deel te nemen aan de matchen tegen IJsland en Zwitserland zodat hij op het trainingscomplex de match van zaterdag tegen Crystal Palace kon voorbereiden."

   

  "Ik heb gewerkt en ben goed hersteld. Ik kijk uit naar dit weekend. Ik werk hard om fit te worden", vertelt Fellaini, die vandaag 31 jaar wordt. "We hebben nu veel matchen op Old Trafford en het is belangrijk om thuis punten te pakken."