• home
 • video
 • pas verschenen

  9 miljoen dollar voor winnaar, maar Mickelson lokt Woods nog in extra weddenschap (van 200.000 dollar)

  Tiger Woods en Phil Mickelson maken zich op voor hun gemediatiseerde duel van vrijdagnacht in Las Vegas. Op de persconferentie waren er wat plaagstootjes en een eerste weddenschap.

  Phil Mickelson en Tiger Woods zijn al decennialang rivalen op de golfbaan en die rivaliteit (of vriendschap) willen ze bezegelen met "The Match: Tiger vs Phil". Ze spelen 18 holes en de winnaar strijkt 9 miljoen dollar op. Een deel daarvan gaat naar goede doelen.

   

  Tijdens de mediadag gisteren pookten Mickelson en Woods de sfeer al op. Mickelson wou nog wat extra geld verdienen en lokte een weddenschap uit. "Ik wed er 100.000 dollar op dat ik op hole 1 een birdie sla", zei hij. "Wil je dat ook verdubbelen", antwoordde Woods. Bekijk de video hierboven.