• home
 • video
 • pas verschenen

  FOTO: Elise Mertens viert verjaardag met bezoek aan set van Thuis

  Denkt Elise Mertens aan een acteercarrière?

  Elise Mertens mocht afgelopen zaterdag 23 kaarsjes uitblazen. De beste Belgische tennisster is een grote fan van de Eén-soap Thuis en werd door haar mama verrast met een bezoekje aan de set van Thuis. Haar favoriete personage Eddy (gespeeld door Daan Hugaert) had zijn tenniskleren aangetrokken.

  "Ik ben heel blij dat ik de studio's nu eens in het echt heb kunnen bewonderen. Ik ben zo'n oplettende kijker en toch ziet alles er zo anders uit! Dit is echt uniek om mee te maken", reageerde Elise Mertens.

   

  "Het meest bijzondere vond ik om een opname van dichtbij mee te maken. Ik stond naast de set terwijl de camera's liepen voor een scène tussen Nancy en Marianne en ik kreeg er gewoonweg kippenvel van!"

   

  "Ik kijk al van jongs af aan naar Thuis. Na een hele dag trainen doet het deugd om in de zetel voor tv te kruipen en Thuis te kijken, een gewoonte die we al jaren hebben. Het is voor mij alle verstand op nul en puur genieten, in welk land ik op dat moment ook ben."

   

  "Ik krijg in het buitenland tijdens toernooien dan het gevoel dat ik toch een beetje thuis ben. Ik keek dan ook heel erg uit naar deze verrassing. Dit verjaardagscadeau ga ik sowieso nog lang onthouden. Voor ik vertrok heb ik bij de schrijvers laten vallen dat ze mij altijd mogen bellen om eens langs te komen in de Frens!” 

  Foto's van het bezoek: