• home
 • video
 • pas verschenen

  Zelfs na operatie blijft Mendy hilarisch: "Wanneer je naaktfoto's krijgt na het ontwaken"

  De foto die Mendy op Instgram postte.

  "Wanneer je naaktfoto's ontvangt net na het ontwaken van een operatie."

  Mendy na zijn blessure die hem vorig seizoen 7 maanden aan de kant hield.

  Mendy na zijn blessure die hem vorig seizoen 7 maanden aan de kant hield.

  0 / 0

  Frans international Benjamin Mendy is woensdagavond geopereerd aan zijn linkerknie. De linksback van Manchester City stond vorig seizoen maanden aan de kant met een zware blessure aan zijn rechter knie. "De andere knie was jaloers", schrijft Mendy op Instagram.

  Mendy speelde afgelopen weekend nog een hele wedstrijd voor City in de stadsderby tegen United. Hij reisde daarna richting Frankrijk om zich aan te melden bij de nationale ploeg, maar verliet het kamp om zich in Barcelona te laten onderzoeken aan de linkerknie.

   

  Dokter Cugat, die in het verleden ook Vincent Kompany en Kevin De Bruyne over de vloer kreeg in Barcelona, stelde vast dat een operatie aangewezen was. Dat gebeurde woensdagavond en "alles verliep goed", volgens Mendy op zijn Instagram-account.

   

  Mendy en sociale media dan zijn enkele humoristische kwinkslagen nooit veraf. Ook deze keer niet. "De andere knie was jaloers (een verwijzing naar de gescheurde kruisband in zijn rechterknie die Mendy vorig seizoen 7 maanden aan de kant hield)."

   

  "De operatie ging goed. Ik zal snel terug zijn, maar jullie zullen enkele wedstrijden een andere Fantasy Premier League-kapitein moeten zoeken."

   

  En onder een foto waarop Mendy blij naar zijn smartphone kijkt, schrijft hij: "wanneer je naaktfoto's ontvangt net na het ontwaken van een operatie."