• home
 • video
 • pas verschenen

  Bölöni: "Ik wil een pint drinken met de refs en de fases bekijken"

  Genk zorgde gisteren voor de ommekeer van de speeldag door een 2-0-achterstand om te buigen in een 2-4-zege. Na de match had Antwerp-trainer Laszlo Bölöni wel wat vragen over het optreden van de scheidsrechter. 

  De comeback van Genk werd ingeluid door twee strafschoppen na de rust en het derde doelpunt kwam er na een onterecht toegekende hoekschop. Op zijn persconferentie na de match plaatste Laszlo Bölöni een paar vraagtekens bij die beslissingen, maar hij deed dat wel op een ludieke manier.

   

  "Ik wil graag een paar pintjes gaan halen en me dan eens rustig bij de scheidsrechters en de VAR zetten. Dan kunnen we samen eens naar die 2e penalty kijken en naar de corner voor het 3e doelpunt."

   

  "Ik wil de scheidsrechters niet aanvallen. Ze zullen wel hun redenen gehad hebben. En die wil ik graag kennen. Zelfs op mijn leeftijd leer ik nog graag bij. Waarom raadplegen ze bij die eerste strafschop wel zelf de videoscheidsrechter en is er bij die 2e penalty geen enkel overleg?"

   

  "Ik ben hier weer verplicht om over die beslissingen te spreken, maar ik wil eens luisteren naar de scheidsrechters. Het maakt voor mij niet uit wanneer, zij mogen de dag en het uur kiezen. Maar ik wil graag les krijgen."