• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen Pauwels en Meeusen in Belgische selectie voor EK veldrijden

  Kevin Pauwels

  Kevin Pauwels kreeg dit seizoen de motor nog niet aan de praat.

  Bondscoach Sven Vanthourenhout heeft zijn selecties bekendgemaakt voor het EK veldrijden in Rosmalen, op zondag 4 november. 

  De bekendste afwezigen in de selectie bij de elite mannen zijn Kevin Pauwels en Tom Meeusen, al hoefden zij op basis van hun resultaten in het begin van het seizoen niet echt te hopen op een plaatsje bij de 8. Pauwels behaalde op het eerste EK in 2015 nog brons.

   

  De 8 renners die het voor België moeten waarmaken zijn Wout van Aert, Toon Aerts (Europees kampioen in 2016), Quinten Hermans, Tim Merlier, Daan Soete, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout en Gianni Vermeersch.