• home
 • video
 • pas verschenen

  Nachtmerrie voor Barcelona: Messi mist Clasico door armblessure (met video)

  De pijn was van het gezicht van Messi te lezen.

  Voor het eerst sinds 2007 zal een Clasico gespeeld worden zonder Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Messi blesseerde zich in de competitiematch tegen Sevilla en is drie weken buiten strijd.

  In de 17e minuut tegen Sevilla viel Messi ongelukkig op zijn arm, die plooide daarbij onnatuurlijk door. Messi schreeuwde het meteen uit van de pijn en kon niet meer verder spelen. Hij kreeg een windel rond de arm en verdween in de catacomben. Op zijn gezicht was af te lezen dat hij veel pijn leed.

   

  Een uur na de wedstrijd kwam Barcelona met het nieuws waar alle Barcelona-fans voor vreesden. De blessure is ernstig. Na onderzoek is gebleken dat de sterspeler zijn spaakbeen in zijn onderarm heeft gebroken. Hij zou drie weken niet kunnen voetballen.

   

  De blessure komt erg  ongelegenvoor Barcelona.  Woensdag speelt Barça in de Champions League tegen Inter Milaan. Zondag staat de Clasico tegen Real Madrid op het programma.

   

  El Clasico, het duel tussen Barcelona en Real Madrid zal voor het eerst sinds 2007 gespeeld worden zonder Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, de twee beste voetballers van de afgelopen jaren. Ronaldo verkaste afgelopen zomer naar Juventus. Messi zal geblesseerd moeten toekijken.

  Zo liep Messi zijn blessure op