• home
 • video
 • pas verschenen

  Turan raakt tijdens monsterschorsing betrokken bij vechtpartij met zanger

  Arda Turan in discussie met scheidsrechter.

  Turan werd in mei ook al eens voor 16 matchen geschorst.

  Arda Turan heeft het opnieuw te bont gemaakt. De Turkse politie heeft een onderzoek geopend naar de voetballer. Hij zou tijdens een nachtje stappen de neus van een bekende popster gebroken hebben. Turan, die door Barcelona uitgeleend wordt aan Basaksehir, zit ook nog een schorsing van 16 speeldagen uit.

  De carrière van Arda Turan zit al een tijdje in het slop. Het enfant terrible werd door Barcelona bij Basaksehir gestald, maar daar werd hij 16 (!) wedstrijden geschorst. In mei duwde hij een lijnrechter. De 31-jarige voetballer spreekt ook openlijk zijn steun uit voor de omstreden president Erdogan.

   

  Tijdens zijn schorsing ging Turan een stapje in de wereld zetten en zo liep het opnieuw mis. Hij raakte buiten aan een nachtclub in Istanboel slaags met de zanger Berkay Sahin. De zanger werd met een gebroken neus naar het ziekenhuis gebracht. De politie nam de aanvallende middenvelder mee voor een verhoor van drie uur, maar intussen werd de honderdvoudige international opnieuw vrijgelaten.

   

  Volgens sommige media in Turkije ging Turan na de knokpartij met een pistool naar het ziekenhuis waar Sahin verzorgd werd om excuses te eisen.