• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook tegenslag in het Franse kamp: Barguil vervangt zieke Rolland

  Warren Barguil.

  Barguil won vorig jaar de bolletjestrui in de Tour.

  De Franse bondscoach heeft Warren Barguil (26) opgevist voor het WK van volgende zondag in Innsbruck. De klimmer van Fortuneo is de vervanger van Pierre Rolland (31), die door ziekte moet afhaken.

  Australië zag gisteren Richie Porte uitvallen en ook de Franse bondscoach moet zijn plan een beetje aanpassen. Op Instagram laat Warren Barguil weten dat Cyrille Guimard een beroep op hem doet om de zieke Pierre Rolland te vervangen.

   

  "Ik trek het Franse shirt met veel zin aan. Ik hoop Frankrijk aan een zo goed mogelijk resultaat te helpen", klinkt het bij Barguil, die in het gezelschap zal koersen van Alexandre Geniez, Julian Alaphilippe, Anthony Roux, Romain Bardet, Rudy Molard, Thibaut Pinot en Tony Gallopin.