• home
 • video
 • pas verschenen

  Groenewegen sprint naar zijn 3e overwinning in Veenendaal

  Dylan Groenewegen heeft voor de derde keer in zijn carrière de Arnhem-Veenendaal Classic (1.1) gewonnen. De Nederlanders was voor eigen publiek het sterkste in een massasprint. Hij klopte Wouter Wippert en Sondre Holst Enger.

  Na zijn zeges in 2015 en 2016 heeft Groenewegen de koers in Veenendaal een 3e keer gewonnen. In de massasprint klopte hij deze keer met sprekend gemak zijn landgenoot Wuppert van Team Roompot en Sondre Holst Enger (Israel Cycling Academy).

   

  Met zijn derde zege in Veenendaal is Groenewegen nu de recordhouder op de erelijst. De Nederlander heeft trouwens al een sterk jaar achter de rug. Het was al de 12e keer dat hij dit seizoen de bloemen in ontvangst mocht gaan nemen.