• home
 • video
 • pas verschenen

  McGregor moet niet naar gevangenis na akkoord met Amerikaanse rechtbank

  Conor McGregor met Floyd Mayweather

  Conor McGregor met Floyd Mayweather

  Conor McGregor heeft een akkoord gesloten met de Amerikaanse aanklager die hem beschuldigde van crimineel gedrag tijdens een MMA-evenement in april. McGregor pleitte schuldig en moet daarom niet naar de gevangenis. Hij krijgt een alternatieve straf.

  Met een uitgestreken gezicht kwam McGregor de rechtbank in Brooklyn binnen. Door schuldig te pleiten voor zijn rol in een aanval op een bus in de catacomben van het Barclays Center, vermijdt hij een celstraf.

   

  Wel moet hij vijf dagen gemeenschapsdienst doen, een cursus agressiebeheersing volgen en de schade vergoeden. McGregor bedankte de rechter dat hij de kans kreeg "zijn leven verder te zetten". 

   

  In april was McGregor betrokken bij een schermutseling in het Barclays Center in New York. Tijdens een evenement van de UFC, de grootste organisator van MMA-gevechten, schopte hij keet in de catacomben. Hij gooide onder meer voorwerpen naar een bus waarin andere MMA-vechters zaten.

   

  McGregor was kwaad omdat de UFC zijn wereldtitel bij de lichtgewichten had afgenomen omdat de Ier het gevecht met Floyd Mayweather verkoos boven het verdedigen van zijn titel.