• home
 • video
 • pas verschenen

  Basketbalclub Limburg United versterkt zich met Amerikaan Carter

  De 31-jarige Carter speelde vorig seizoen ook in de Franse competitie.

  De 31-jarige Carter speelde vorig seizoen ook in de Franse competitie.

  Basketbalclub Limburg United heeft vandaag de transfer van Paul Carter afgerond, een Amerikaanse forward die overkomt van een club uit de Litouwse competitie. De 31-jarige Carter heeft volgens zijn nieuwe club "sterke offensieve kwaliteiten en een goed driepuntsshot."

  Limburg United slaagde er dit jaar opnieuw niet in de hegemonie van landskampioen Oostende te doorbreken. Meer nog, de club van coach Pascal Angillis moest het in de kwartfinale van de Belgische competitie zelfs afleggen tegen Spirou Charleroi.

   

  De transfer van de 31-jarige Paul Carter moet de club volgend seizoen in staat stellen beter te doen. De Amerikaanse forward is 2 meter en 4 en heeft volgens Limburg United "sterke offensieve kwaliteiten en een goed driepuntsshot."

   

  Daarnaast heeft Carter met "een snelle eerste stap en een sterke drive naar de ring" ook nog andere kwaliteiten. 

  Justin Cage blijft Bergen-Henegouwen trouw

  Ook Bergen-Hengouwen, net als Limburg United dit jaar gestrand in de kwartfinales, had positief transfernieuws vandaag.

   

  Geen inkomende spelers, maar met kapitein Justin Cage wel eentje die voor een jaar bijtekent. De 32-jarige Amerikaan begint zo aan zijn 10e seizoen bij het team uit Henegouwen.