• home
 • video
 • pas verschenen

  LeBron James zet puntjes op de i in duel 2 tegen Indiana

  LeBron James stak erboven uit tegen de Pacers.

  LeBron James heeft bijna eigenhandig Cleveland zijn eerste zege in de play-offs geschonken. De superster van de Cavaliers zette vanaf de eerste minuut de toon en hield de eindspurt van Indiana af. Cleveland en Indiana hebben nu elk 1 zege in hun ontmoeting in de eerste ronde.

  James - Indiana: 13-0 na 3,5 minuten

  LeBron James had de boodschap van zijn coach goed begrepen en dat hebben de Indiana Pacers ook geweten. Na de nederlaag in het eerste duel had Cleveland-coach Lue gezegd dat James meer aan zichzelf moest denken in de beginfase.

  In het eerste duel ondernam hij pas na bijna 2 minuten zijn eerste shot, nu was hij goed voor de eerste 16 punten van Cleveland (16-1 na 5 minuten). "Ik scoorde bij de eerste play en daarna wilde ik kijken hoelang ik 'in the zone' kon blijven", zei James.

  James scoorde 46 punten en plukte ook 12 rebounds, maar toch kwam de zege van Cleveland nog in gevaar. Indiana maakte bijna een achterstand van 18 punten goed, maar Pacers-ster Olapido miste in de slotminuut een driepunter voor 95-95. Cleveland won met 100-97.

  De furieuze start van LeBron James

  Uitslagen woensdagnacht:

  • Cleveland - Indiana 100-97

  Het staat 1-1, het derde duel is in Indiana.

  • Oklahoma - Utah 95-102

  Het staat 1-1, het derde duel is in Utah.

  • Houston - Minnesota 102-82

  Houston leidt met 2-0, de derde match is in Minnesota.