• home
 • video
 • pas verschenen

  Vandenhaute: "Wens Lance en zijn gezin veel sterkte"

  Wouter Vandenhaute reageerde kort op de afzegging van Armstrong.

  Flanders Classics heeft het bezoekje van Lance Armstrong moeten afblazen. "Door een drama in de privésfeer heeft Lance Armstrong in laatste instantie zijn komst naar Vlaanderen moeten annuleren", meldt de organisator van de Ronde van Vlaanderen.

  "Ernstige familiale en persoonlijke redenen"

  "Lance Armstrong heeft ons deze persoonlijke boodschap meegedeeld", meldt Flanders Classics.

  "Het is met grote droefheid en spijt dat ik, om ernstige familiale en persoonlijke redenen, dit jaar niet naar de Ronde van Vlaanderen kan komen."

  "Zonder te veel in detail te gaan en uit respect voor de privacy van mijn familie, moet ik in de buurt van mijn huis in Texas blijven om de situatie aan te pakken."

  "Ik ben erg blij dat Wouter Vandenhaute een geweldige spreker kon vinden voor de "Tour of Flanders Business Academy" in de persoon van Roberto Martinez, de coach van het Belgische nationale voetbalteam. Ik ben er zeker van dat hij een heel interessant verhaal te vertellen heeft. Ik heb gehoord dat hij een grote wielerliefhebber is."

  Roberto Martinez is de vervanger van Lance Armstrong

  Wouter Vandenhaute reageerde kort op het nieuws. "Ik wens Lance en zijn gezin veel sterkte in deze moeilijke momenten."

  "Ik ben ook Roberto Martinez dankbaar dat hij last minute zijn drukke agenda vrij heeft willen maken om de allereerste gast te zijn van de Tour of Flanders Business Academy."

  "De Rode Duivels zitten in de laatste rechte lijn naar het WK Voetbal in Rusland. Hoe spannend en hectisch is de voorbereiding van onze nationale ploeg en wat gaat er om in het hoofd van Roberto Martinez?"

  "Deelnemers aan de Tour of Flanders Business Academy die speciaal voor de key note speech van Lance Armstrong hebben ingeschreven, kunnen de kostprijs van hun ticket terugbetaald krijgen", geeft Flanders Classics nog mee.