• home
 • video
 • pas verschenen

  Angillis verlaat Limburg United voor nummer 1 in vrouwenbasketbal

  Angillis maakt het seizoen nog af bij Limburg United.

  Pascal Angillis wordt vanaf 1 augustus de coach van Castors Braine. Hij verlaat Limburg United en volgt de Let Ainars Zvirgzdins op. Jacques Ledure wordt dan weer met onmiddellijke ingang aangesteld als algemeen manager.

  Angillis is momenteel nog coach van de mannenbasketbalclub Limburg United. Op het einde van het seizoen houdt hij het daar voor bekeken. Hij zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij Castors Braine.

  Met de komst van Angillis komt er een einde aan de tweede periode van Zvirgzdins bij Castors. In het seizoen 2014-15 stond de Let al aan het roer bij de Belgische topclub. "We willen hem bedanken voor alles wat hij Castors heeft bijgebracht sinds zijn terugkeer in januari 2017 en voor wat hij nog zal realiseren in de rest van dit seizoen."

  Castors, sinds 17 november 2013 ongeslagen in het Belgisch kampioenschap, hoopt dit seizoen voor de vijfde opeenvolgende keer Belgisch kampioen te worden en een vierde Beker van België te veroveren.

  Jacques Ledure gaat met onmiddellijke ingang aan de slag als algemeen manager. Ledure was dertien jaar lang manager bij de Belgische nationale mannenploeg, een jaar vervulde hij die functie bij de Belgian Cats.