• home
 • video
 • pas verschenen

  Newcastle-fans geloven in Christian, Islam, Jesus en Mohamed voor behoud

  Viert Newcastle opnieuw onder leiding van de "gelovige" spelers?

  Met Christian Atsu, Islam Slimani, Jesus Gamez en Mohamed Diamé heeft Newcastle United heel wat religieus getinte namen in de kern. Voor de supporters is dat goddelijke alvast een extra troef in het de strijd om het behoud.

  Newcastle United versterkte zich op deadline day nog met Islam Slimani. Het nummer 14 uit de Premier League heeft naast de Algerijnse spits nog enkele spelers in de rangen met een religieus klinkende naam: Jesus Gamez, Christian Atsu, Mohamed Diamé en Isaac Hayden.

  Volgens de supporters roept de club zo de hulp in van de verschillende religies om het behoud in de Engelse hoogste klasse te verzekeren.

  Momenteel staat Newcastle United op de 14e plaats in de Premier League, amper 1 punt boven de degradatiezone.

  Tweet: