Ga naar de inhoud

Axel Witsel ontmoet de Amerikaanse president Obama

 di 28 november 2017 09:06
Witsel en Obama kunnen het goed met elkaar vinden.
In China zit de voetbalcompetitie erop. Tijd voor vakantie dus. Axel Witsel trok met zijn gezin op reis naar Singapore, waar hij het plaatselijke Madame Tussauds bezocht.

Witsel heeft er met zijn club Tianjin Quanjian een mooi seizoen opzitten. Op de slotspeeldag verzekerde Tianjin zich van de derde plaats en een bijhorend ticket voor de Aziatische Champions League.

Na de competitie haakte Witsel zijn wagonnetje nog aan bij de Rode Duivels, waarmee hij de oefeninterlands tegen Mexico en Japan afhaspelde. Daarna ging de riem eraf en was het tijd voor quality time met zijn gezin.

Witsel koos Singapore als bestemming. Daar vermaakt hij zich opperbest. Een ritje op de molen, een bezoekje aan Madame Tussauds? De middenvelder draait er zijn hand niet voor om.

In het wassenbeeldenmuseum maakt Witsel grapjes met de Amerikaanse tv-presentatrice Oprah Winfrey, de Amerikaanse (ex-)president Obama, de bekende Chinese basketballer Yao Ming en vechtkunstacteur Bruce Lee.

Witsel in het wassenbeeldenmuseum:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Witsel op de kermis en in andere attracties: