• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Sebbe De Buck strandt in kwalificaties in Wereldbeker in Peking

  De Buck (archief) kon zich niet plaatsen voor de finale.

  Sebbe De Buck is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van de wereldbekermanche Big Air in Peking. Hij werd in zijn reeks 17e op 21 deelnemers, enkel de eerste 5 van elke reeks stootten door.

  Sebbe De Buck kwam in de kwalificaties niet verder dan de 17e plaats op 21 deelnemers in zijn reeks, met 21,5 punten. Om door te stoten naar de finale moest hij bij de beste 5 zijn. In totaal werd hij 36e op 43 deelnemers. De Nieuw-Zeelander Tiarn Collins zette met 90,0 punten de beste score neer.

  Seppe Smits, de wereldkampioen slopestyle, verscheen niet aan de start in Peking omdat hij zich tijdens de training bezeerd had aan zijn knie.

  Seppe Smits meldde zich af met kniepijn: