• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Verlengd verblijf voor Antonini en McNally bij Wanty-Groupe Gobert

  Simone Antonini zal in 2018 zijn 4e jaar bij Wanty-Groupe Gobert aanvatten.

  De contractverlengingen van Simone Antonini en Mark McNally hebben de selectie van Wanty-Groupe Gobert voor het komend seizoen vervolledigd. "Het zijn 2 renners die altijd bereid zijn hun werk te doen", vertelt ploegleider Hilaire Van der Schueren.

  De Belgische procontinentale wielerformatie Wanty-Groupe Gobert zal volgend wielerseizoen 21 renners tellen. Met de komst van Antonini en McNally is het huiswerk voor volgend seizoen af.

  "Antonini en McNally zijn 2 renners die altijd bereid zijn hun werk te doen", verklaart Hilaire Van der Schueren. "Werken in de achtervolging of in de aanval gaan mag niet onderschat worden. Daardoor lijken hun prestaties soms minder, maar hun ploegmaats kunnen op die manier de vruchten van hun arbeid plukken."

  De nieuwkomers en vertrekkers

  5 renners verlaten de ploeg. Kenny Dehaes, Robin Stenuit en Guillaume Levarlet zoeken andere oorden op. Frederik Veuchelen (die trainer wordt bij het team) en Danilo Napolitano zijn vanaf volgend jaar niet meer terug te vinden in het peloton.

  Odd Christian Eiking (FDJ), Boris Vallée (Fortuneo-Oscaro), Timothy Dupont (Crelan-Willems) en Bart De Clercq (Lotto Soudal) zijn de nieuwkomers.

  Tweet Wanty-Groupe Gobert