• home
 • video
 • pas verschenen

  Eric Van Lancker wordt ploegleider bij team van Ben Hermans

  Ben Hermans verlaat BMC voor Israel Cycling Academy.

  Eric Van Lancker heeft opnieuw een job als ploegleider te pakken. Van Lancker ging na zijn vertrek bij Cannondale een jaartje aan de slag bij de Vlaamse wielerschool, maar mag nu plaatsnemen in de volgwagen van Israel Cycling Academy.

  Israel Cycling Academy is een ambitieus project dat de voorbije maanden onder meer Ben Hermans kon verleiden. De procontinentale ploeg mikt vooral op de Ronde van Italië, die volgend jaar in Jeruzalem start.

  Ook de staf krijgt stilaan vorm. Eric Van Lancker wordt een van de ploegleiders. De ex-winnaar van onder meer de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik heeft een verleden bij onder meer Lotto en Cannondale.

  Van Lancker bevestigt het nieuws op Twitter