• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  40-jarige Ginobili verlengt contract bij Spurs en evenaart Duncan en Parker

  De Argentijnse veteraan weet van geen ophouden.

  De Argentijnse Manu Ginobili verlengt zijn contract bij de San Antonio Spurs. De 40-jarige veteraan heeft al 15 seizoenen bij de Spurs op de teller en gaat voor een record. Hij kan de 8e speler worden die in heel zijn carrière slechts voor 1 ploeg heeft gespeeld.

  Gonibili tekent een tweejarig contract en verlengt daardoor zijn verblijf bij de club van zijn hart, San Antonio  Spurs. De club maakte geen details bekend, maar naar verluidt zou er 5 miljoen dollar met de deal gemoeid zijn.

  Ginobili schaart zich zo bij een klein kransje spelers die gedurende 16 seizoenen lang bij San Antonio Spurs speelden. Tim Duncan en Tony Parker gingen hem al voor.

  "Manu is back", luidt het bij de San Antonio Spurs: