• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Messi en co komen doodleuk naar verjaardagsfeestje van Neymars zoon

  Neymar: "Vrienden"

  Uitgerekend op de dag dat Barcelona vol in de aanval gaat tegen ex-speler Neymar zijn Messi, Suarez e tutti quanti een feestje gaan bouwen bij hun ex-ploegmaat. Aanleiding was het verjaardagsfeestje van Davi Lucca, de zoon van Neymar. Maar de Spaanse pers ziet er een opstand van de spelers tegen het bestuur in.

  Terwijl de bestuurders van Barcelona het vertrek van Neymar blijkbaar nog niet verteerd hebben (ze eisen via de rechter een paar miljoen schadevergoeding van de Braziliaan) hebben zijn ex-ploegmaats zich wel al lang verzoend met de transfer naar PSG.

  Enkele uren na het statement van Barcelona postte Messi een foto op zijn Instagram-account vanop het feestje van Neymar. Neymar poseerde er samen met Messi en Suarez. "Ik kom terug", zette Messi erbij, een kwinkslag naar de "hij blijft"-tweet van Piqué.

  Neymar deelde uiteindelijk de genadestoot uit aan het bestuur van Barcelona met een groepsfoto met onder meer ook nog Piqué en Alves (nu ook PSG, vroeger Barça). Daarbij één woord: "Vrienden".

  Hoewel de timing geen toeval is - het feestje stond al langer gepland - is de openlijke steun voor Neymar wel opvallend. De spelers van Barcelona, met Messi op kop, willen schijnbaar een boodschap brengen aan het bestuur: wij hebben ons erbij neergelegd, waarom jullie dan niet?