• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona moet Suarez vier weken missen

  Suarez sukkelt met z'n rechterknie.

  Barcelona zal bij de start van de Primera Division geen beroep kunnen doen op Luis Suarez. De Uruguyaan blesseerde zich in de Spaanse Supercup tegen Real Madrid en is 4 weken buiten strijd.

  Suarez liep woensdag een blessure op aan zijn rechterknie tijdens de terugwedstrijd van de Spaanse Supercup. Barcelona ging daarin met 2-0 onderuit tegen Real Madrid, nadat het ook de heenwedstrijd al met 1-3 verloren had.

  Barçelona greep dus niet alleen naast de Supercup, het team van coach Ernesto Valverde is nu Suarez voor minstens vier weken kwijt. De Uruguyaan mist zo de eerste competitiewedstrijd nu zondag tegen Real Betis. Ook tegen Alaves, Espanyol en Getafe moet Barça het wellicht zonder de spits doen.

  Ook voor Uruguay is de blessure een opdoffer. De Zuid-Amerikanen zullen hun WK-kwalificatiewedstrijden tegen Argentinië en Paraguay zonder Suarez moeten afwerken.