• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Dollarumma": Boze fans van AC Milan gooien bankbiljetten naar hun doelman

  Donnarumma werd op de korrel genomen door de supporters.

  De match tussen Denemarken en Italië op het EK U21 moest even stilgelegd worden. De doelman van Italië, Gianluigi Donnarumma, kreeg valse dollarbiljetten naar zijn hoofd gegooid. Een actie van supporters die blijkbaar boos zijn omdat de jonge doelman zijn contract bij AC Milan weigerde te verlengen. De supporters hadden ook een spandoek bij: "Dollarumma".

  De Italiaanse beloften klopten gisterenavond Denemarken met 2-0 op het EK U21. Maar de wedstrijd was vooral memorabel door de actie van enkele supporters.

  In de eerste helft maakte de doelman van de Italianen zich klaar om een hoekschop te pakken, toen er plots dollarbiljetten naar beneden dwarrelden. De match moest even stilgelegd worden zodat de stewards de briefjes konden opruimen.

  De opvallende actie komt er nadat Donnarumma vorige week besliste zijn contract bij AC Milan niet te verlengen.

  Het doel van Donnarumma ligt vol valse biljetten:

  Stewards moesten de biljetten opruimen: