• home
 • video
 • pas verschenen

  Celtics in begrafenispak maken zich onsterfelijk belachelijk

  Alle Boston-spelers droegen zwarte kleren.

  In de NBA heeft Washington een zevende wedstrijd afgedwongen tegen de Boston Celtics. Die maakten kennis met het spreekwoord "hoogmoed komt voor de val".

  Zwarte Celtics

  In de halve finales in de Eastern Conference trokken de Boston Celtics met een 3-2-voorsprong naar Washington voor het zesde duel. Met een zege zou Boston zich plaatsen voor de finale tegen Cleveland. De Celtics waanden zich vooraf al zegezeker. Alle spelers arriveerden bewust in het zwart, klaar om Washington ten grave te dragen.

   

  John Wall beslist de match

  Op het veld liepen de Boston Celtics echter met hun hoofd tegen de muur. Het was Wizards-guard John Wall die het laatste woord had. Met een driepunter in de laatste seconden van de wedstrijd dwong hij een beslissende zevende wedstrijd af. Die wordt gespeeld op het veld van Boston.

  Wall: "Je moet hier niet in het zwart aankomen"

  Matchwinaar John Wall: "Ik ga nog niet naar huis. Je moet niet naar mijn stad komen in het zwart en doen alsof het onze begrafenis is. We hebben hier veel te hard voor gewerkt. In de zevende match kan het alle kanten op."